Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

ΠΑΣΠ 1η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την πλειοψηφία των φοιτητών που εμπιστεύτηκαν την Π.Α.Σ.Π. με την ψήφο τους. Υποσχόμαστε πως θα σταθούμε στο ύψος των προσδοκιών για το καλύτερο στη σχολή μας.Με νέους αγώνες...Νέες διεκδικήσεις για την φοιτητική κοινότητα....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & Μ.Μ.Ε.

ΨΗΦΙΣΑΝ: 186
ΕΓΚΥΡΑ: 184
ΠΑΣΠ: 85
ΠΚΣ: 35
ΔΑΠ: 18
ΣΔΦΕ: 14
ΑΡ.ΕΝ.: 13
ΕΑΑΚ: 12
ΛΕΥΚΑ: 1
ΑΚΥΡΑ: 2

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά στα μαθήματα που καταργούνται αν θέλεις να παρακολουθήσεις κάποιο από αυτά είναι μάλλον αδύνατο αφού δεν διδάσκεται πλέον εκτός αν το διδάσκει ο ίδιος καθηγητής κι έχει παρεμφερές όνομα όπως για παράδειγμα οι ιστορίες. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν παρακολουθείς το μάθημα και σε συνεννόηση με τον καθηγητή σου δίνει διαφορετική ύλη σε σχέση με τους φοιτητές του καινούριου προγράμματος σπουδών.Αν θέλεις να εξεταστείς σε κάποιο από τα μαθήματα που καταργούνται καλύτερα να αφήσεις τη γραμματεία απ'έξω και να έρθεις απευθείας σε συνεννόηση με τον καθηγητή για να βγάλει ημερομηνία εξέτασης και ύλη για τους παλιούς. Συγκεκριμένα θα μπορούσες να αναφέρεις ποια είναι τα μαθήματα που σε απασχολούν για να σου πούμε συγκεκριμένα τι ξέρουμε?

Ανώνυμος είπε...

Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερίνα για το ενδιαφέρον. Για παράδειγμα για το μάθημα του Τσουρβάκα "Μαρκετινγ επικοινωνιών" τι προβλέπεται? Ηθελα να το δηλώσω για να το δώσω τώρα τον Ιούνιο, αλλά η Γραμματεία - ανίκανη ως συνήθως να διαφωτίσει τους φοιτητές- μου κατέστησε σαφές ότι πρέπει να επιλέξω κάποιο άλλο μάθημα. Το ίδιο συνέβη και με αρκετούς συμφοιτητές μου με κάποια μαθήματα επιλογής. Διευκρινίζω ότι είμαι 3ο έτος, δηλαδή με το "καινούργιο πρόγραμμα σπουδών". Καλή σου μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Προσθέτω επίσης και τα μαθήματα που έχουν καταργηθεί: "Πολιτική και επικοινωνιακή εξουσία και ο ρόλος του δημοσιογράφου στον κινηματογράφου"(Παναγιωταρέα)-χειμερινού εξαμήνου, βέβαια...
Δεύτερον, το μάθημα: "Η γλώσσα του ντοκιμαντέρ"(Πασχαλίδης)-εαρινού εξαμήνου.
Και πάλι καλη σου μέρα, περιμένω απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!Προς το παρόν το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ο κ.Φραγκονικολόπουλος είναι ακαδημαΪκός σύμβουλος και σε αυτόν θα πρέπει να απευθύνεστε για οποιοδήποτε πρόβλημα με το πρόγραμμα σπουδών. Θα προσπαθήσω όμως να μάθω τι γίνεται με τα μαθήματα που ανέφερες και θα αναρτήσω τα νεότερα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Κατερίνα! Η Ελένη είμαι πάλι. Σε έχω πρήξει με τα μαθήματα που καταργούνται αλλά πριν από λίγο ήμουν στην σχολή και ρώτησα τον Φραγκονικολόπουλο και με παρέπεμψε στην Γραμματεία. Τι να πω. Ελεος! Περιμένω να δω εδώ τίποτα διευκρινιστικό. Και πάλι, ευχαριστώ για τον κόπο και τον χρόνο σου.

Ανώνυμος είπε...

Kalispera paidia! 8a itan poli kali idea nomizw na enhmerwnete ka8e fora pou 8a exei geniki sineleusi tmimatos imera k wra mesw tou blog sas gia na mporoume na parakolou8oume. Bye

Ανώνυμος είπε...

Όντως πολύ ωραία ιδέα αυτη! Να ανακοινωνετε αν γίνεται ποτε θα έχουμε συνέλευση.
Κατα τ' άλλα παιδια και σχετικά με το Blog πολύ καλή δουλειά!Excellent!
Ψηφίζουμε και υποστηρίζουμε πάντα ΠΑΣΠ ΜΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ?ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΩ 2 ΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.Η ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΧΟΛΗ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΣΠ ΜΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΡΑ?ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΘΥΝΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ.